Yritys, tarinasi ansaitsee tulla kuulluksi!

Videoiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti ja yritykset tarvitsevat yhä enemmän kiinnostavia sisältöjä eri kanaviin. Joukosta erottuvat aidot, merkitykselliset sisällöt ja todelliset tarinat.
Filmloop kertoo yrityksesi tarinat tavalla, jota asiakkaasi rakastavat. Yhden kuvauspäivän pohjalta toteutettava esittelyvideo tiivistää yrityksen hissipuheen kahteen minuuttiin. Lopputuloksena on yrityksesi näköinen, yksilöllinen video.

Viisi syytä valita esittelyvideo

1

Helppo ja nopea ratkaisu yritykselle, joka ei aiemmin ole hyödyntänyt videoita liiketoiminnassaan

2

Yritys esitellään työntekijöiden omilla kasvoilla, mikä lisää helposti lähestyttävyyttä

3

Kevyt ja nopea toteutus

4

Asiakasystävällinen toteutustapa – kuvauspäivä on kaikille osallistujille mukava kokemus

5

Tulokset voidaan todentaa levityssuunnitelman ja mittaroinnin avulla

Kiinnostuitko? Varaa maksuton konsultaatio!

Jätä sähköpostiosoitteesi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä 30 minuutin konsultaatioajan varaamiseksi. Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja tavoitteenne, joiden pohjalta teemme ehdotuksen videon toteutuksesta Sinun yrityksellesi.

Tarinan kerronnan ammattilaiset käytössäsi

Filmloop on tuotantoyhtiö, joka on erikoistunut online-sisältöihin ja lyhyisiin, dokumentaarisiin tuotantoihin. Tarjoamme vaikuttavia videoita ja mitattavia tuloksia asiakasmatkan eri vaiheisiin. Haluamme olla yritysten strateginen kumppani pitkäjänteiseen ja tulokselliseen videotuotantoon.

”Filmloop toteutti yrityksemme esittelyvideon. Prosessi oli todella sujuva ja mukaan oli helppo lähteä. Filmloop otti ohjat käsiinsä heti alusta alkaen, ja he loivat haastattelu- ja kuvaustilanteeseen välittömän tunnelman. Käytämme yritysesittelyvideota erilaisten tapaamisten aluksi – video on hyvä icebreaker, jonka jälkeen on helppo jatkaa keskustelua. Kaiken kaikkiaan olemme olleet erittäin tyytyväisiä Filmloopin palveluun: kaikki on hoitunut sovitusti ja he vievät itse aktiivisesti asioita eteenpäin.”

– Emilia Vuorenmaa, Toimitusjohtaja, Vuorenmaa Yhtiöt Oy

Let’s get started!

Esituotanto
1. Esituotanto

Tapaaminen, haastattelu, käsikirjoitus ja järjestely

Tuotanto
2. Tuotanto

Videon kuvaaminen

Jälkituotanto
3. Jälkituotanto

Leikkaus, äänituotanto, värimäärittely ja viimeistely

Mittaus ja seuranta
4. Mittarointi

Asetettujen tavoitteiden
mittaaminen ja seuranta

Esittelyvideon tuotanto alk. 4320 €.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Jos esittelyvideo ei ole sitä mitä juuri nyt haet, ota yhteyttä niin katsotaan yrityksellesi sopivin vaihtoehto. Tuotamme esimerkiksi erilaisia asiakastarinoita sekä rekry-, tuote- ja koulutusvideoita, joiden avulla lisäät tunnettuutta ja myyntiä sekä viestit brändistäsi uudella ja raikkaalla tavalla.

Kiinnostuitko yritysesittelyvideosta? Varaa puolen tunnin ilmainen konsultaatio ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne näköinen, mieleenjäävä video. Jätä sähköpostisi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä!