Tarinankerronnan ammattilaiset käytössäsi.

Filmloop on syntynyt intohimosta tarinaan, tunteeseen ja elokuvataiteeseen. Tunnemme tämän päivän katsojan ja tiedämme, mistä huomisen kiinnostavat sisällöt kertovat.

Palvelut

Filmloop tuottaa elokuvia, tv-sarjoja ja mainoksia, jotka koskettavat, riemastuttavat ja puhuttavat. Olemme uuden sukupolven tuotantoyhtiö, jonka erikoisosaamista ovat online-sisällöt ja lyhyen muodon kerronta.

Kehitämme ja tuotamme elokuvia ja tv-sarjoja yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Voit tarjota meille osaamistasi tai esimerkiksi kiinnostavaa käsikirjoitusta luettavaksi. Etsimme uusia tekijöitä ja hankkeita jatkuvasti.

Olemme yritysten ja mainostoimistojen apuna video- ja mainostuotannoissa, kun tarvitsette laadukasta tarinankerrontaa. Tuotamme vaikuttavia videoita ja mitattavia tuloksia asiakasmatkan eri vaiheisiin. Haluamme olla yritysten strateginen kumppani pitkäjänteiseen ja tulokselliseen videotuotantoon. Olemme katsojan muutoksen ytimessä ja se näkyy osaamisessamme erityisesti puhelimella katsottavien sisältöjen tuottamisessa.

Tarjoamme lisäksi tuotantopalveluita muille tuotantoyhtiöille. Verkostostamme löytyy elokuva- ja tv-alan ammattilaisia jokaiselle osastolle. Voit palkata yhden työntekijän tai kokonaisen työryhmän tarpeidesi mukaan. Film Tampereen tuotantokannustin mahdollistaa 10-15% palautuksen Tampereen seudulla syntyneistä tuotantokuluista. Voit lukea lisää Film Tampereen tuotantokannustimesta osoitteesta: www.filmtampere.com. Autamme mielellämme kannustimen hakuprosessissa.

Mikäli haluat tietää lisää palveluistamme, olethan rohkeasti yhteydessä!

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. Yle, Zodiak Finland, Solar Rebuplic, Citizen Jane Productions, Vianor, Adara Pakkaus, TT-Gaskets, Business Finland ja Tampereen sähkölaitos.