Tarinankerronnan ammattilaiset käytössäsi.

Filmloop on syntynyt intohimosta tarinaan, tunteeseen ja elokuvataiteeseen. Tunnemme tämän päivän katsojan ja tiedämme, mistä huomisen kiinnostavat sisällöt kertovat.

Yritys

Filmloop on syntynyt intohimosta tarinaan, tunteeseen ja elokuvataiteeseen. Olemme erikoistuneet online-sisältöihin ja lyhyen muodon kerrontaan. Uuden sukupolven tuotantoyhtiönä tunnemme tämän päivän katsojan ja tiedämme, mistä huomisen kiinnostavat sisällöt kertovat.

Pirkanmaan alueella olemme luottokumppani, joka tuntee parhaat tekijät ja näyttävimmät kuvauspaikat. Olemme keränneet kannuksiamme tuottamalla videoita- ja mainoksia yrityksille. Tulevaisuudessa olemme valmiita valloittamaan Suomen ja kansainväliset markkinat myös kehittämiemme elokuvien- ja tv-sarjojen muodossa.

Ala tarvitsee uudistajia, jotka tekevät töitä tasa-arvoisen työkulttuurin edistämiseksi. Tuotannoissa toimimme aina rohkeasti ja läpinäkyvästi. Haluamme myös olla mukana muuttamassa av-alaa ekologisemmaksi.

Oma kipinäni tarinankerrontaan syttyi jo nuorena. Olen ollut onnekas, että olen tiennyt jo pienestä pitäen mitä haluan tehdä isona. Vuosien jälkeen tuli palaa edelleen ja nyt saan jakaa intohimoni muiden ammattilaisten kanssa.

Filmloopin tarina on saanut alkunsa vuonna 2016, kun joukko elokuva- ja tv-alan ammattilaisia kokosi voimansa yhteen. Sama ydintiimi on edelleen Filmloopin sydän ja vuosien aikana olemme keränneet kokemusta eri tuotannoissa kukin tahoillamme ja välillä taas yhdessä tehden. Edustamme uutta sukupolvea, joka tietää, mikä puhuttaa huomenna.

– Myös sinä olet tervetullut mukaan rikkomaan rajoja ja ennakkoluuloja Filmloopin matkassa.

Samu Soini, tuottaja